Skip to main content

Vacatures

Het BIRA is op zoek naar een jonge, energieke medewerker om het Human Resources-team te vervoegen. Het Instituut biedt een zeer aangename groene werkomgeving op de Poolruimte in Ukkel, alsook een gediversifieerd, multicultureel en wetenschappelijk kader.

Status: Contractueel
Condities: Startbaanovereenkomst voor kandidaten onder 26 jaar
Deadline voor sollicitaties: 3 augustus 2021

Deadline voor sollicitaties

Projectingenieur: Industrieel of Burgerlijk Ingenieur met als specialisatie mechanica, elektro-mechanica, werktuigkunde of ruimtevaart.

Deadline voor sollicitaties

Je wenst een observatiestage te volgen op het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA)? Afhankelijk van de beschikbaarheden van de verschillende teams kunnen we u een individueel programma voorstellen. Stuur het volgende naar het e-mailadres stage-ae…

Spontaan solliciteren voor administratieve en technische functies bij het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie kan niet. Alle openstaande betrekkingen worden bekendgemaakt en ingevuld via SELOR, het selectiebureau van de Federale overheid.

  1. Kijk in de vacaturelijst hierboven of er een openstaande vacature is voor een doctoraat. OF
  2. Stuur uw spontane sollicitatie (met CV, korte beschrijving van uw ambities en motivatie) naar hr-ae@aeronomie.be. Als we u een kans kunnen bieden, zal de betrokken afdeling u contacteren.