Skip to main content

Vacatures

Onderzoekskeuzes van de teams ‘Metingen nabij de horizon’, ‘Zonnestraling en radiometrie’ en ‘Planeetatmosferen’ coördineren vanuit wetenschappelijk, administratief en financieel oogpunt.

Deadline voor sollicitaties

Projectingenieur: Master of Bachelor met als specialisatie Elektronica-IT, Ontwerptechnieken

Deadline voor sollicitaties

Het BIRA is op zoek naar een wetenschapper voor ruimteweertoepassingen (Space Weather Application Scientist) om hun ruimteweeractiviteiten te ondersteunen.

Statuut: Contractueel (voltijds)
Deadline voor sollicitaties: Deze functie blijft open tot ze ingevuld is.
Volledige vacature enkel beschikbaar in het Engels:

Je wenst een observatiestage te volgen op het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA)? Afhankelijk van de beschikbaarheden van de verschillende teams kunnen we u een individueel programma voorstellen. Stuur het volgende naar het e-mailadres stage-ae…

Spontaan solliciteren voor administratieve en technische functies bij het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie kan niet. Alle openstaande betrekkingen worden bekendgemaakt en ingevuld via SELOR, het selectiebureau van de Federale overheid.

  1. Kijk in de vacaturelijst hierboven of er een openstaande vacature is voor een doctoraat. OF
  2. Stuur uw spontane sollicitatie (met CV, korte beschrijving van uw ambities en motivatie) naar hr-ae (at) aeronomie (dot) be. Als we u een kans kunnen bieden, zal de betrokken afdeling u contacteren.